De start van de reis
Maandag 8 november  was het eindelijk zo ver!  Reis naar Schiphol met eigenvervoer. Auto zoals altijd naar Thomas gebracht(www.EasyParkingSchiphol.nl), en wij werden naar Schiphol gebracht. Thuis al boardingcards uitgeprint dus waren we snel klaar met onze koffers.

Het toestel van Singapore Airlines vertrok op tijd, dat wil zeggen Boarding time 9.40 uur en om 10.40 uur gingen we taxiën naar de polderbaan.Slapen in een vliegtuig is altijd een probleem en dus werd het een lange dag.

 

Singapore
Wat een stad! Het regende onzettend terwijl de regentijd voorbij was, maar het was lekker warm ondanks de regen, later werd het langzamer droog. Op Changi Airport ontmoetten we onze reisleidster Annie, die vanuit Nederland met ons meegevlogen was, zij is een Belgische. Wij konden nog niet in onze kamers in het hotel daarom maakten we een stadstour met de bus, naar Chinatown, Little India, Sentosa en de prachtige skyline bij de Meerlion aan de rivier.
De rest van de dag was voor onszelf en omdat we slechts één dag in Singapore blijven. Het hotel lag aan de rivier en we hoefden deze alleen maar te volgen om bij de skyline en andere leuke plaatsen te komen. Vooral in de avond heeft Singapore een schitterende uitstraling met al zijn verlichting. Lekker gegeten en daarna gelijk naar bed, omdat je zo moe bent van de reis, en de volgende ochtend om 5.30 uur de eerste wake-up call.

 

Lees verder

Fotoreportage rondreis Singapore-Maleisie-Thailand klik hier